• Sunon, des de 1993

    Fundada l’any 1993, Sunon emergeix com una entitat líder en el sector de la protecció solar, persianes orientables i de seguretat. Establim les nostres arrels com una empresa petita i familiar, però amb una dedicació irrompible i una elevada dosi de professionalitat que ha marcat la nostra trajectòria amb èxit al llarg dels anys.

Serveis personalitzats i de qualitat excepcional

Amb una presència ininterrompuda a cada etapa de cada projecte, Sunon s’ha destacat per oferir serveis altament personalitzats i de qualitat excepcional. La nostra comprensió profunda de les necessitats dels clients i el compromís amb l’excel·lència ens ha permès consolidar-nos com a fabricants, instal·ladors i distribuïdors de confiança.

El nostre enfocament integral cap a cada projecte assegura que cada detall sigui atès amb precisió i dedicació. A través de la combinació de la nostra experiència acumulada al llarg dels anys i la constant adaptació a les noves tendències del sector, Sunon ofereix solucions que superen les expectatives dels clients més exigents.

Per què
nosaltres

Certificacions

Tots els nostres productes comptes amb certificacions que avalen la seva qualitat

Fabricants

També som instal·ladors i distribuïdors. Ens enriqueix molt com a professionals de màxim nivell

Assessorament

T’ajudem a trobar la millor solució segons les teves necessitats. També col·laborem amb arquitectes

Productes innovadors i certificats amb els estàndards més elevats

El compromís amb la seguretat ha estat un pilar central de la nostra evolució. Amb el pas del temps, hem augmentat la nostra aposta per la seguretat, introduint productes innovadors i certificats amb els estàndards més elevats. Aquesta evolució demostra la nostra incessant cerca de la excel·lència i la voluntat de proporcionar als nostres clients solucions que no només compleixin, sinó que superin les normes de seguretat vigents.

En resum, Sunon representa un referent en el sector, amb una reputació consolidada gràcies a la dedicació, la professionalitat i la perspectiva visionària centrada en la qualitat i la seguretat. Estem compromesos a continuar avançant i mantenir-nos com a soci fiable per a les necessitats de protecció solar i seguretat dels nostres estimats clients.

Líder en la protecció solar

  • 0 Projectes
  • 0 Anys d’experiència
  • 0 Països

Els nostres col·laboradors

Sol·licita
pressupost

Per a més informació tècnica demana cita amb un distribuïdor o comercial, facilita’ns les teves dades perquè ens puguem posar en contacte amb tu el més aviat possible.

WhatsApp