Seguretat

Seguretat residencial

Les persianes de seguretat, a més de proporcionar avantatges tèrmics i acústics, estan fabricades amb alumini extruït, sent gairebé inalterables i 100% reciclables. En contrast amb les persianes tèrmiques, les parets dels perfils tenen gruixos significativament superiors, fabricats per extrusió en calent, permetent dissenyar matrius complexes i resistents que poden superar fàcilment els 50 anys de durabilitat amb un manteniment mínim.

Sunon, a més de disposar d’una gamma de persianes de seguretat convencionals, ha desenvolupat models adaptats a les necessitats arquitectòniques, com la Custodia Basic. Aquesta permet fabricar-se en amplades de fins a 6500mm d’una sola peça, amb un perfil modern i silenciós, i està certificada contra intrusió RC4, dificultant l’entrada als lladres professionals a les propietats dels nostres clients.

Desafortunadament, la violència i els robatoris continuen augmentant en molts països per diverses raons. Per abordar aquesta preocupació, Sunon ha creat models residencials amb l’aparença de persianes convencionals, com la sèrie Custodia Bulletproof, que contenen perfils interns específics amb classificació balística FB4+, equivalent a resistir un kalàixnikov.

Sol·licita
pressupost

Per a més informació tècnica demana cita amb un distribuïdor o comercial, facilita’ns les teves dades perquè ens puguem posar en contacte amb tu el més aviat possible.

WhatsApp