Portes enrotllables

Portes de seguretat

Per completar la seguretat dels habitatges, comerços, industries i ambaixades o edificis on es requereixi la màxima seguretat Sunon ha creat i patentat la sèrie de portes enrotllables possiblement i actualment mes segura i resistent del mon.

La sèrie SL95TW a diferencia d’altres portes de seguretat disposa de tres parets verticals i fins i tot una versió especial de quatre parets i permet blindatges de fins a 17mm i superiors que ja han aconseguit certificats RC6 contra intrusió i balístic FB7  amb tant sols el 60% de la seva capacitat la qual admet mecanitzacions i resistències anti explosius  com ara VPAM- PM10 equivalents a un cotxe d’Estat blindat.

També hem presentat la sèrie Tridimensional que permet disposar dels blindatges i seguretat de la sèrie SL95TW però personalitzada i revestida amb materials nobles com ara fusta, Corten i altres a gust del client i permeten passar desapercebuda com a porta de gran seguretat.

Sol·licita
pressupost

Per a més informació tècnica demana cita amb un distribuïdor o comercial, facilita’ns les teves dades perquè ens puguem posar en contacte amb tu el més aviat possible.

WhatsApp