Protecció solar

Protecció solar a finestres

La protecció solar a través de persianes implica utilitzar-les per regular, bloquejar o reduir l’entrada dels raigs solars a l’interior d’un habitatge o edifici. Les persianes actuen com una barrera física per disminuir la calor i l’ofuscament del sol, ajudant a mantenir una temperatura interior més fresca. Aquesta protecció també pot contribuir a reduir els costos d’energia associats amb la refrigeració durant els mesos més càlids.

Sunon fabrica models versàtils com el Blind RE20 Eco, que permeten una entrada de llum òptima sense escalfar el vidre. Estan dissenyades amb un troquelat que promou l’efecte venturi, ideal per a la renovació de l’aire calent i per mantenir una visió clara cap a l’exterior.

A l’hivern, també funcionen com a abric tèrmic, ja que la cambra d’aire formada entre el vidre i la persiana redueix significativament la pèrdua de calor interior i ajuda a mantenir una temperatura ambient càlida generada per la calefacció.

A més, també poden oferir avantatges acústics, actuant com a barrera per reduir el soroll exterior, com ara el trànsit o altres fonts de soroll ambiental, contribuint a crear un ambient interior més tranquil i relaxat a l’edifici.

Sol·licita
pressupost

Per a més informació tècnica demana cita amb un distribuïdor o comercial, facilita’ns les teves dades perquè ens puguem posar en contacte amb tu el més aviat possible.

WhatsApp